Pages

Wednesday, January 18, 2012

Free Holiday



Sape yg suka pergi holiday??? Sila angkat tangan!!! huhuhu...confirm ramai suka pergi holiday...gila ko xsuke holiday...holiday ni masa utk release kn tension...nk gi b'jalan2...nk gi tgk tempat2 menarik....nk spend masa b'sama org t'syg @ t'cinta n etc....



Holiday ni mmg best...TP best bila kita ada duit utk b'holiday la...boleh jugak nk b'holiday kalau duit ada sikit2...tp mesti destinasinya adalah destinasi yg b'hampiran dan merupakan percutian budget sahaja...Alangkah bestnye kalau holiday kita di sponsor @ di taja @ FOC...
sume freeeeeeeeeeeeeee...transportation free, hotel free, makan minum free, sume free....bwk duit utk b'shopping jek...

BEST TAK??? BEST TAK??? BEST TAK???...
Sure &confirm la bessssssstttttttttttttttttttttttttttt kannnnnn!!!!!


Bila fikir2....ada ke org nak bagi free holiday kat kita??? Mak ayah kita dulu boleh la bagi free holiday time kita kecik2 dulu...bawak kita holiday sane sini...xpayah bayar....mak ayah yg tanggung semua...Tp kalau dah kahwin & dah beranak pinak xkan la nk suh mak ayah sponsor holiday lg kan...dah tiba masanya kita pulak bawak deorg holiday dan sponsor semuanya....


Holiday free ni mmg ada....Contoh bila kita masuk peraduan apa2 yg mana hadiah nya adalah pakej percutian...so dapatlah merasa holiday free...Tp itu pon kalau menang!!! kalau tak menang???? ha melopong jelaaa...hehehehe...


But you olls tahu tak....melalui biznes kita boleh dapat pakej holiday FOC. Ha iye ker??? Jawapannya YA...xpercaya ker?? Holiday ni diberikan 3x setahun & semuanya Overseas Holiday!!! Kalau dah namanya overseas holiday confirm la naik flight @ belon @ kapal terbang kan...
 
Bukan naik penerbangan tambang murah k...tp kita naik penerbangan tambang mahal...ekekeke..seriously dear...penerbangan yg Not Everyone Can Fly.... ;p






ha....baru citer pasal kapal terbang jek...lom lg citer pasal tempat nk berholiday tu....Tempat-tempatnya percutiannye merangkumi seluruh dunia...bukan setakat asia shj, tp australia, negara-negara eropah, negara-negara arab dan timur tengah & etc yg mane tempat2 ni boleh pergi bila org ada duit lebih...kalau org yg kaya tu xpayah citer la...dah tentu2 dea ada duit...ni citer utk yg xde duit..tp b'impian besar utk travel saluruh pelusuk dunia....


best nye kalau dapat pergi berjalan ke negara org... 
bak kata pepatah
'Jauh perjalanan...Luas pemandangan'




 


Harap duit gaji bila la dapat pergi b'cuti kat tempat-tempat ni kan???? tuggu dapat bonus besar la kot...tp tu pon nnt nk kena buat budget utk perbelanjaan lain..
but with this biz everything free...just bawak duit shopping jekkkkkk.....







so anyone yg intrested sgt nak dapatkan Holiday FOC ni....
i'll share with u guys how to grab it....


Just contact me
012-6488235

OR
nazmiey_leo@yahoo.com



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...