Pages

Friday, January 27, 2012

My Wedding (Majlis Nikah) ~Part 1


Hello darlings....tetibe amy rasa nak post cerita pasal wedding...dah basi pon actually majlis ni...tp nak citer jugak...ehehehe...kita mulakan dgn majlis nikah. amy and husband decide utk pilih 30.09.2011 sbg tarikh keramat utk menyatukan kami berdua..Actually time tunang 10.10.2010 kami decide nak buat majlis nikah pd 11.11.2011, kononnya sbb tarikh tu cantik ;)...tapi sbb takut clash ngan ramai org yg nak buat majlis on the same date...so tak jadi la nk ambil tarikh tu...

Untuk majlis pernikahan, amy amik pakej bridal dari Azika Collection untuk makeup dan pelamin nikah. Amy request nak tokey kedai sendiri yang makeup kan...Alhamdulillah, nasib kak azi free time majlis amy tu, kalau tak terpaksa assistantnye mengmbil alih...;) Amy suke make up yg simple jek...ala2 natural beauty gituuuuuuu..ahakkkssss ;p


Hasilnye
*
*
*
*
*
*
*
*



Ada orang kata macam Anne Ngasri time ni....perasan jap ;) wekkkk....




Hati cik abg berdebar-debar...hehehe



Alhmadulillah dengan sekali lafaz...kami telah disatukan... =)



cincin di sarung tanda kasih dimeterai....



 ciuman kasih seorang suami....ececeh..;p


 


 

May our marriage be Blessed with Love, Joy And companionship For all the years of our lives...=)



** credit to G.I Photoshoot for the beautiful pictures...we love it...**





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...