Pages

Saturday, February 25, 2012

Guangzhou~Free Holiday


Anyone yang dah pernah pergi ke GUANGZHOU??? Sila angkat tangan!! Ok...dah, turun tangan tu...amy tak boleh nampak pon u olls angkat tangan..hehehe...tp amy tak angkat tangan sbb  tak pernah pon ke GUANGZHOU... any part of CHINA pon belom berkesempatan dan berpeluang untuk pergi....

But, now...with my Beautiful business, insyaallah amy bakal diterbangkan ke Guangzhou for freeeeeeeeeeee!!!! i repeat again...for freeeeeeeeeeee babeh!! Seronoknya!!! sangat teruja sebab semua free..from Flight, Hotel, Makan Minum, Jalan-jalan...untuk shopping jek bawak duit sendiri...pakej percutian yang diberikan adalah VIP package 0r 5 star package...

So before diterbangkan nanti...amy ada surf internet untuk dapatkan gambaran Guangzhou City....Jom kita sama-sama tengok macam mana la rupanya kan!!! ;)

Macam best jek Opera House & Spider Walk at Canton Tower tu...;)

Dahsyat!!! Flyover sampai 3-4 tingkat....woooooo

 Weeeeee...boleh tengok pemandangan keseluruhan Guangzhou with Bubble Tram...syokkkk!!!

Pemandangan malam di Guangzhou...cantik!!! bewarna-warni...


Pastu dapat pulak menginap kat hotel 5 bintang!!!dapat bilik besar dengan pemandangan bandar Guangzhou...tidur kat atas tilam yang empuk...uhhhhh, confirm nak golek-golek jek kat dalam bilik...hehehe



Tapi tak nak la golek-golek je kan...sebab bukan senang dapat pergi ke negara orang ni kan..ofcoz kita nak jalan-jalan tengok apa yang menarik di Guangzhou dan Shopping!!! Bolehla belikan buah tangan untuk family dan kawan-kawan yang tak berpeluang ke Guangzhou....


Tak sah ke China...kalau kita tak menyaksikan Persembahan Opera China..ye tak???

 Lepas tu kita boleh naik ni...High speed Rail...Nak tengok macam mana lajunya naik train ni...huhu

Nak slow dan santai-santai...boleh kita sewa basikal yang comel ni...;) 





Shopping di Guangzhou confirm lagi murah dari Malaysia sebab kebanyakkan peniaga-peniaga di Malaysia pon memang dapatkan barang-barang niaga terus dari sini...;)


Dah penat berjalan...mesti nak makan kan...hurmm, mungkin kita duk tertanya-tanya..macam mana nak cari Halal Food kat Guangzhou nanti??? Tak perlu risau...kita bukan pergi sendiri!!! pakej travel ni dah complete dan penganjur memang akan bawa kita ke tempat makan yang bersesuaian untuk kita yang beragama Islam...Bestnye, makan pon freeeeeeeeeee!!!!



Yummmmmmyyyyyyyyyyyy...............=)


Wowwwieeeee.....best kan Guangzhou ni!!! Lagi best kalau dapat pergi free~**~semua ditanggung beres!!!! Jommmmm kita dapatkan pakej percutian yang menarik ni ~**~

So apa tunggu lagi???Anyone yang berminat nak dapatkan pakej percutian ni...Just contact me and i'll share with you how to get it....

O12-6488235
OR
aimieynazmiey@yahoo.com




Cepat!!!! Tempat terhad!!!! 
Siapa cepat dia dapat.... ;)

~~********~~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...