Pages

Friday, February 24, 2012

My Wedding (Majlis Nikah)~ Part 2

Macam mana dengan entry Part 1, ok tak darlingsss??? Untuk part 2 pulak, amy nak share some pitures..
Untuk hantaran dari pihak perempuan dan lelaki di tempah khas nun di Pinggiran Subang (xdela jauh mana..hehehe). Direka khas oleh kak CT pemilik Jemari Kreatif.. Tengok lah hasil jari jemarinya yang kreatif....:) Highly recomended pada sesiapa yang tercari-cari tempat untuk menempah hantaran dan pelbagai event decoration terutama majlis tunang dan kahwin....



  Antara hantaran dari si dara buat si teruna.....




Hantaran dari seorang suami kepada isterinya...;)


My beautiful pelamin from Azika Collection...Just like and love it so much ;)


 Khas buat tetamu istimewa....Hasil tangan ku yang tak berapa nak kreatif...;p Tissue Flowers or Paper Flowers


My Best Friend as My Bride's Maid and orang kuat yang banyak membantu...teman gi spa, teman beli inai, pakaikan inai, siapkan my Tissue Flowers....Thanx a lot dear...luv u so much!!! ;)

My sweet ibu....sama tak muka kami?? hehehe

My love...my happy family...

 My granma & granpa...comel kan mereka....;)

  My new family members....


 Ok....dats all darlings untuk majlis pernikahan ku pada 
30 September 2011....

Nak tepek gambar banyak-banyak...nanti muntah hijau pulak orang tengok...hehehe ;D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...