Pages

Monday, March 19, 2012

Fly Away To Vietnam



Vietnam menjadi pembuka tirai pakej melancong secara PERCUMA bagi tahun 2012. Dari 4 buah flight yang diterbangkan ke Vietnam, 3 buah flight adalah dari group B32, dibawah pimpinan Cdm Siti Rohana dan Cdm Azlan. 
Betapa hebatnya group yang dipimpin oleh beliau, hingga berjaya membawa ramai usahawan-usahawan untuk melancong secara percuma melalui pakej yang disediakan oleh syarikat sebanyak 3 kali setahun. 
Yessss..semuanya ditaja termasuk tiket flight, penginapan, makan minum dengan Pakej 5 bintang dan kita hanya perlu membawa duit untuk shopping sahaja. Seronok kan?? Mestilah seronok sebab tak payah bayar se sen pon!!!


Group yang pertama telah diterbangkan pada 18 Mac 2012 dan ia merupakan group dibawah pimpinan Hanis Haizi. Pemimpin muda yang sangat hebat kerana berjaya membawa lebih kurang 100 orang bersamaan 1 flight rakan kongsi beliau untuk menikmati percutian hebat secara percuma.

pic : from Hanis Haizi

Terukir senyuman di wajah usahawan muda ini, kerana ini merupakan trip pertama beliau berjaya membawa ramai rakan kongsi untuk melancong bersama.

  
Suasana gamat dan kecoh di KLIA. Semuanya excited nak fly to VietnamMacam rombongan Cik Kiah..hehehe..
Beg masing-masing macam nak pergi sebulan, punya teruja nak pergi bercuti!!! Yang penting sebab nak shopping sakan kat Vietnam, so senang bawak bagasi besar giant terus..heeee ;)

 Baru check in jek ni. Tapi semua dah sibuk bergambar dan posing. Seronok kan dapat bercuti beramai-ramai, tak payah nak risau nak tempah flight, hotel, cari tempat makan, & nak jalan-jalan...sebab semuanya dah diatur dan disediakan oleh travel agent. Bab paling best sebab freeeeeeeeeeee...Kalau kena bayar, tak best jugak sebab nak kena sediakan budget dulu ikut kemampuan kita.

  Yeaaayyyyy....ready to Go to VIETNAM and enjoy the trip!!!
Bye2 Malaysia...Weeeeee ;)

 So guys...next trip will be GUANGZHOU.
Come and join our free trip. Let's fly together!!!
Anda juga berpeluang untuk mendapatkan duit shopping starting RM4,500.00++
Woowwww!! dah la dapat bercuti secara percuma..dapat pulak duit poket!!!! Bestnyeeeeeeeeeeee ;)

Call me and grab your ticket now!!! 
AMY
012-6488235

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...