Pages

Monday, April 30, 2012

Celebrate Birthday Nana & Eman

On 26th April aritu, me n my hubby plan nk buat birthday celebration utk my younger sister nana & sekali ngan celeb birthday my bro eman which is on 27th, the next day. Just a small celebration with family since my sister tanya nak bagi apa utk birthday dea. So, i think belanja makan ok la, lagipun macam dh lama jugak tak makan kat luar dengan family since i kahwin.hehehe..

So lepas maghrib, me n my hubby terus keluar nk gi booking tempat. mula2 nak buat kat kfc, then kfc kat wangsa maju tu tutup pulak sebab tgh buat renovation. Sebelah tu, ada pizza hut..so mcm malas nk cari tempat lain, we all pon booking jek kat pizza hut. Then, lajulaju gi jusco pulak nk cari present utk birthday girl & boy tu.

Ibu & ayah ckp lepas nana habis tuition pukul 10, mereka baru dtg. So sempatlah we all cari hadiah, and order makanan. So, by the time deorang dtg semua dah ready.


tengah setting all d foods ats meja
ready for 8 pax
hawaian chicken dgn cheese crust
side order..ape yeh name dea, seafood platers kot..yg ade tempura seafood tu.
another pizza..lupa lak nama dea...hehehe
soup of d day
lemon tea & air kesihatan (air mineral)..hehe..

ready to start..tp x ckp corum, my bro azri & wife dea xde..
jom makan!!!
order jek kek kat pizza hut tu..nk beli sebiji yg besar, nnt x mkn pon...tp, kek kt pizza hut ni keras..cam dh msk angin..

prezen!!! sbb kn nak amik UPSR thn ni, so bg hadiah yg boleh dimanfaatkan utk jwb exam nnt ;)
hadiah lg satu, bunny coin purse tuk letak duit belanje sekolah..
hadiah tuk birthday boy ~ perfume

Happy Birthday to my sister & brother!!!
~~~~Sekian~~~~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...