Pages

Wednesday, May 2, 2012

Diamond Nite 2012

Telah berlangsungnya majlis gilang gemilang pada 21 April yang lalu, bertempat di Malaysia International Exhibition & Convention Centre (MIECC) bagi meraikan usahawan-usahawan yang bergelar Diomand & dianugerahkan tabung kereta oleh syarikat.

Wow!! best kan this business, kita bukan sahaja boleh dapat side income & travel for free, tapi syarikat juga menyediakan tabung kereta khas kepada usahawan-usahawan dan sentiasa mengiktiraf kejayaan yang kita perolehi dengan pelbagai anugerah. So impian nak pakai kereta mewah, tak mustahil dalam business ni. Tak payah nak pening kepala nak cari & simpan duit utk beli kereta idaman.
 So guys, jom layan some pictures during the event.
Ketibaan masuk tetamu VIP dan juga ushawan-usahawan yang bergelar Crown Diomand Manager. Ramai antara mereka masih muda dan telah berjaya genggam income 5-6 angka sebulan.
 I always dream to be one of them!! Insyaallah, rezeki tu ada dimana-mana dan kita sahaja yang perlu berusaha untuk mendapatkannya. Kekayaan mungkin tidak menjanjikan kebahagiaan, tetapi kalau hidup sentiasa dirundung masalah kewangan, sentiasa terbelenggu dengan masalah hutang keliling pinggang, mampukah kita untuk hidup bahagia??

Bersama-sama dengan business partner. We never know each others, tapi dijodohkan untuk bertemu dalam business ni. Sama-sama punya impian dan cita-cita untuk merubah kehidupan kepada kehidupan yang lebih baik dan sempurna.
With our Sifu, Cdm Chan. Beliau banyak berkongsi idea, memberi tunjuk ajar dan motivasi diri. Beliau juga sentiasa memberikan servis dan facility yang terbaik kepada anak didik yang bernaung dibawah group B32. Bersyukur telah dijodohkan dengan group yang hebat, tak kan jumpa dan dapat kat tempat lain.

My business partner Ajue, sempat posing dengan handbag Chanel our Mentor Hanis Haizi. Merasa jugak pegang beg designer, hehehe. 

On that day jugak, our Mentor from Green Leaders Group (GLG) iaitu Hanis Haizi telah dipilih oleh syarikat untuk menjadi one the speaker bagi memberikan ucapan dihadapan 7000 hadirin. Satu pengiktirafan yang sangat tinggi telah diberikan oleh syarikat kepada beliau berdasarkan pencapaian hebat yang telah beliau tunjukkan.

Beliau telah dipilih untuk berkongsi pengalaman beliau selama 3 tahun berkecimpung dalam business Premium Beautiful hingga menjadi usahawan yang berjaya menggenggam income 6 angka sebulan pada usia seawal 28 tahun (antara usahawan termuda). Menerusi business ini, beliau telah berpeluang untuk menjelajah lebih 7 buah negara secara percuma dan memiliki 2 buah kereta mewah melalui tabung kereta yang syarikat berikan. Bukan itu sahaja, beliau juga telah berkongsi peluang yang diperolehi dengan melahirkan ramai business partner yang mampu memegang income sehingga 5 angka sebulan.

Antara kata-kata beliau;
"Give it BEST! Be the BEST person you can be! The end RESULT that matters... "
Sentiasa menjadi sumber inspirasi ku dan juga business partner beliau yang lain untuk berjaya dan menempa nama dalam business ni..
 Alhamdulillah, bersyukur kerana telah di pertemukan jodoh dengan Hanis, seorang insan yang hebat dimata ku. Beliau telah menunjukkan satu peluang kepadaku yang jarang-jarang orang lain perolehi. Peluang besar yang boleh merubah kehidupan setiap daripada kita dari kehidupan biasa-biasa kepada luar biasa.
Namun untuk pastikan impian kita menjadi realiti, peluang yang ada perlu diambil dan digunakan sebaik-baiknya. Rugi bagi mereka yang dah diberi peluang tapi sentiasa mahu tunggu dan lihat peluang yang ada menjadi tangga kejayaan bagi orang lain.
Bergambar bersama-sama business partner dibawah group Hanis Haizi. 

Sempat bergambar dengan beberapa sideline @ anak didik hanis yang lain yang diraikan pada majlis tersebut. Sangat teruja dengan mereka, walaupun hanya menjalankan business Premium Beautiful, tapi mampu menempah dan menggayakan baju-baju yang cantik dari pereka fesyen terkenal seperti Ezuwan Ismail, Rizman Ruzaini, Radzwan Radzwil, Rizalman Ibrahim, dll. 

So guys, if you really intrested to be part of our team,
& intrested to know more about the business,
 do not hesitate to contact me:

012-6488235
Amy

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...