Pages

Monday, May 28, 2012

Musim Kahwin


Bila tiba musim cuti sekolah jek, mesti jadi musim kenduri kendara. Ramai yang akan ambil kesempatan untuk adakan majlis perkahwinan, termasuklah teman-teman ku.



Sabtu yang lepas, me & hubby ke Kemunting, Perak utk meraikan hari bahagia my fren aka jiran depan bilik masa kat matrix dlu.

Tahniah buat Mimi & pasangan!! Semoga korang berdua tabah mengharungi suka duka alam rumah tangga.

Antara tips utk rumah tangga yang bahagia (eceh...br khwn bp bulan awal dh ade tips pulak..hehehe)~kena ada give & take antara dua pihak~kena rasakan stp masa adalah masa bercinta~so don't miss any activity yg korg biasa buat masa bercinta dlu ;) Kalau selalu tgk midnite movie dlu, dh khwn pon kena gi tgk midnite jugak. Kalau selalu message ckp rindu, ckp i love u...dah khwn lg kena cakap selalu..hehehe ;p





Masa wedding Mimi tu dah janji ngan member-member matrix nak jumpa. But yang sempat jumpa cuma dengan Adij shj. Kat & Yam lambat sampai. Next reunion will be on next wedding k!! So Adij & Kat get ready tau ;)

So after kenduri tu, me teman hubby gi settle kan kerja dea kat Batu Kurau. Then, lepas my hubby dah settle kan kerja dea..kitorg tetiba decide nak gi ke majlis kahwin lg sorg my fren masa kat UTM.

Actually mmg tak janji dengan dea nak dtg, coz jauh kat Perlis majlisnya..but org ckp nak ke Perlis dr Kemunting dah tak berapa jauh about 2hrs. So kami pon terus gerak ke Perlis even tau tak sempat nak tgk my fren ni nikah coz majlisnya pukul 3 ptg.

Kami tiba lebih kurang pukul 8 mlm. But my fren still dalam pakaian nikahnya coz me ckp nak tgk sgt dea pakai baju nikah.

Tahniah untuk my fren Sheila & pasangannya Ezuwan, Semoga hubungan kamu berdua sentiasa diberkati dan kekal hingga akhir hayat.



Sorry sangat-sangat sebab tak dapat nak attend majlis sanding korang on Sunday disebabkan hal-hal yang tak dapat dielakkan but we always pray for your happiness. Sheila nampak sangat cantik masa majlis persandingan tu :)

sheila...amy amik gambar ni dlm fb sheila tau..;p

Last but not least, untuk kedua-dua mempelai, Welcome to the Club!!
Semoga u olls sentiasa bahagia.

LoVe
xoxoxo

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...