Pages

Wednesday, October 10, 2012

For The Little Angel


Last 2 weeks me n hubby gi window shopping kat H&M yang baru bukak kat LOT 10 tu.

Orang masyaallah punya la ramai sampai nak kne que pulak b4 masuk.

So, both of us, saja tengok kat section pakaian kanak-kanak. Then, hati terus tak keruan nak beli baju-baju budak kat situ. Semua comel-comel ;p

Even baru 5 bulan, dan jantina baby masih tidak dapat dikenalpasti, tapi both of us dah rasa excited nak beli barang-barang for our baby. But we all beli sikit-sikit jek dulu.

So antara barang yang sempat di grab haritu a few rompers and socks. Next time tambah lagi ;)

Color baju semua beli yang unisex. Selamat boy or girl boleh pakai.


Yes mommy & daddy love u dear!!!
This one daddy yg pilih kan.
Dad jugak pilih kan!! Tak ada pon yang tulis i LOVE mommy!!
Comel kan this one!! Siap ada cap lg..hehe
Sempat jugak grab baju for mommy sebab baju banyak dah xmuat!!! My tummy is getting bigger :O
Okey tu jek...next time we all sambung beli barang-barang yang lain pulak ;p

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...