Pages

Thursday, November 29, 2012

20th Anniversary Celebration & Glam Dinner


Pada 24 November 2012 bertempat di Stadium Melawati Shah Alam
telah diadakan Majlis Ulang Tahun ke 20 Syarikat (1992-2012).

Majlis Ulang Tahun ini juga bagi meraikan usahawan-usahawan 
yang telah mencapai pangkat tertinggi dalam business
sebagai Crown Diomand Manager (CDM).

Dari 35 orang CDM yang diraikan,
6 daripadanya adalah lahir dari kepimpinan Usahawan Muda 
Hanis Haizi dan suami beliau Razali Zain.



Wajah-wajah CDM yang diraikan.
Semuanya masih muda dan kebanyakkan dari golongan profesional.
Ada IT Engineer, Bank Manager, Lecturer, CFO dll.






 


















Me and my Beautiful Galaxy Team (biz partners)
yang hadir pada Majlis tersebut...



Jom layan gambar-gambar sepanjang majlis berlangsung
Most of the pic taken from Hanis Haizi


Upacara pembukaan pon dah meletop dengan persembahan api!!!


Majlis di serikan dengan 2 orang penyanyi undangan
Sheila Hamzah & Dayang Nurfaizah
Persembahan yang memukau penonton. 
Superb & Awesome!!!




Barisan CDM yang diraikan dibawah kepimpinan Hanis
Semua pakai baju dari Designer Tanahair.
Antaranya Datuk Radzwan Radzwill dan Ezuwan Ismail (EIKL)


Hanis bersama biz partner beliau Salha Zain dan CDM yang diraikan CDM Jasmin Halim
Seorang Ex CFO yang sudah punya kerjaya dan income yang sangat stabil
Tapi memilih biz ini untuk mempunyai lebih banyak masa bersama anak-anak


Hanis dan CDM Naa Kamaruddin
Mencapai pangkat tertinggi dalam masa lebih kurang 1 tahun sahaja.


Bersama CDM Sha Khalid
Seorang IT Engineer 
yang melihat biz ini sebagai peluang untuk 
menjana pendapatan lebih besar
dan mendapatkan kehidupan yang lebih sempurna


Hanis dan CDM Adibah Karimah
CDM muda yang baru berusia 26 tahun 
tetapi telah menggenggam income 5 angka sebulan dan memandu BMW 3 series brand new.


Pasangan Usahawan Muda yang telah mencipta nama dan menempa kejayaan
melalui Online Business Marketing
CDM Hanis Haizi dan CDM Razali Zain


Antara sebahagian daripada usahawan muda di bawah 
GREEN LEADERS GROUP (GLG)


Sesuai dengan gelaran yang diberikan iaitu CDM Celebrity
CDM Hanis telah dikeremuni oleh photographer dan ditemuramah pihak media.
Kerlassssss!!!

Seterusnya selepas Majlis Ulangtahun 
Hanis telah menganjurkan satu Majlis Khas iaitu GLAM DINNER bagi meraikan CDM-CDM yang terima award
dan terbuka kepada ahli-ahli Green Leaders Group.

But so sad amy tak dapat nak join the event di sebabkan oleh hal-hal yang tak dapat dielakkan ;(

Even though amy tak pergi this event
Tapi dah dapat bayangkan event ni sangat best, happening and grand!!!

Hanis siap upah Event Management lagi untuk organized this event.
And event tu buat dekat Westin Hotel, KL. Kerlaaasssss!!!
WOOOOO...Hopefully next year amy dapat join!!!!



Tema untuk majlis malam tu adalah GLAM!!!
Memang GLAM habis.
Mereka yang hadir dengan dress-dress cantik dan meletop!!
Party decoration pon sangat bersesuaian dengan tema.
Siap ada Press from TV9 dan Utusan Malaysia dan persembahan band jemputan lagi!!!
Awwwwwwwww!!

Malas nak citer panjang-panjang..
Jom kita layan gambar-gambar kat bawah~~


GLAM!!!!

Cantik sangat table decoration.
Siap dengan goodie bag lagi!!!


Dengarnya cabutan bertuah untuk para tetamu sangat menarik!!! 

Antaranya Bag Coach, Kate Spade ( worth RM1500 each) ,3 Voucher Makeover by Farrel Fahmi from Mac worth RM300, Studio Photoshoot by Hafiz Atan Pictures worth RM1000, 3 Voucher Radzuan Radzwill RTW, 3 voucher from Zawara and 3D 2N stay at Holiday Inn Glenmarie!!!
Woooowwwwwwww beeeessstttttttttnyeeeee!!!!

 








Tengok mereka yang hadir.
Semuanya GLAM youuuuuuuuu ollllsssssssssss
Siap ada photo booth lagi...






Tengok food yang disediakan!!!
Terliurrrrrrr.....essssssss ;p


Happening habis.
They really enjoyed their nite!!!
Siap Gangnam Style lagiiiiiiiiiiiii.....



CDM-CDM yang diraikan
Gorgeous sangat dengan dress-dress yang direka oleh Desingner Terkenal Tanahair..

 

Wehuuuuuuuuuu....bestkan tengok deorang semua!!!
Usahawan muda, bergaya dan berjaya....
Lagi best kalau dapat join dan jadi seperti mereka.

So guys lets be part of our team in
 GREEN LEADERS GROUP!!



Amy (Aimiey Nazmiey)
012-6488235

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...