Pages

Thursday, November 22, 2012

Rawatan Alternatif Bagi Mendapatkan Zuriat/Anak


Adakah anda, atau ahli keluarga anda atau rakan-rakan anda mengalami masalah SUKAR untuk MENDAPATKAN ZURIAT??? Mungkin dengan berkongsi tentang kaedah rawatan alternatif ini dapat membantu mereka untuk mendapatkan zuriat.


Gabungan Premium Beautiful dan HerbaMaharani BOLEH MEMBANTU dari segi kesuburan wanita yang mana ia adalah merupakan antara kaedah rawatan TERMURAHtetapi BERKESAN di pasaran. Namun, terdapat pelbagai faktor yang mengakibatkanmasalah kesuburan. Antara masalah utama kesuburan adalah berpunca dari masalah PERIOD TAK TERATUR dan SENGUGUT yang dialami oleh kaum wanita. Dengan pemakaian korset premium beautiful, ianya dapat membantu wanita-wanita untuk mengatasi masalah tersebut.


Namun begitu, kedua-dua suami dan isteri dinasihatkan agarmembuat pemeriksaan doktor terlebih dahulu. Jika disahkan bahawa tiada masalahkesihatan yang menyebabkan ketidaksuburan, maka anda boleh mengambil setPremium Beautiful & Herba Maharani supaya menambahkan PELUANG anda untukMENGANDUNG.

Keistemewaan korset premium beautiful berbanding korset-korset lain yang ada dipasaran adalah kerana 70% penciptaannya adalah untuk memberikan manfaat kesihatan dan 30% untuk kecantikan. Antara manfaat kesihatan adalah:
  • dapat membantu melancarkan peredaran darah dalam badan
  • membetulkan kedudukan rahim
  • mengawalatur kitaran haid yang tidak tetap
  • merawat masalah sakit tulang belakang & slip disc
  • menangani masalah-masalah wanita seperti kesakitan haid(sengugut) & keputihan
  • mengecutkanotot rahim
  • membantu menangani masalah ketumbuhan pada dinding rahim seperti cyst dan fibroid
  • mengurangkan masalah berat badan dan membentuk postur badan yang menarik
  • mengawalatur rembesan hormon dan sebagainya. 
 
Ia tanpa sedar semasa memakainya diamenstabilkan kedudukan rahim, rahim jadi naik ke posisi yang sebenarnya, jadiseterusnya rahim akan bersedia untuk proses hamil, melancarkan darah keseluruhbadan secara tidak langsung membantu menyuburkan.Kegemukan juga adalah antara punca yang bolehmenyebabkan masalah sukar untuk hamil, maka pemakaian Premium Beautiful sangat membantu untukmenurunkan berat badan. 

Apa itu Herba Maharani????
  • Menggabungkan 16 jenis ramuan bernilai dengan pati ayam hitam sebagai ramuan utamanya.
  • Produk Keluaran Beijing TongRenTang- TongRenTang merupakan tanda perniagaan yang bersejarah melebihi 300 tahun- Merupakan pembekal tunggal ubat-ubatan kepada kerabat Maharaja semasa Dinasti Qing
  • TongRenTang Te Zhi Bai Feng Wan diperakui sebagai “Produk Terkenal di China” pada tahun 1994
  • Diiktiraf sebagai “Spesis Ubat Herba yang Terpelihara” pada tahun 1998
  • Mendapat pengiktirafan Halal oleh Pertubuhan IFANCA (China Islamic Association, Badan Islam Luar Negara yang diiktiraf oleh JAKIM).
Fungsi-fungsi:
  • Melancarkan peredaran darah
  • Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur dan masalah ketidaksesuaian semasa tempoh haid, menyembuhkan senggugut.
  • Menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain)
  • Rawatan helba (naturally) yang menggalakkan kesuburan wanita.
  • Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan- meningkatkan sistem imunisasi, menguatkan kaki dan tangan.
  • menyerlahkan wajah berseri dan awet muda
  • merupakan ubat gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa berpantang-menyuburkan badan selepas bersalin, mengecutkan rahim dengan cepat.
  • kepada yang belum berkahwin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, kelancaran haid, sentiasa bertenaga, meningkatkan metabolisma dengan kelancaran darah keseluruh badan dll.
  • bagi wanita yang hampir monopous, ia menguatkan tulang, menguatkan daya tahan badan dari penyakit.
Sesiapa yang sudahmemiliki Premium Beautiful, amatlah digalakkan mengamalkannya. Kombinasinyasangatlah berkesan luaran dan dalaman.

Cara pengambilan yang WAJIB dipatuhi :
1 bolakuning (=50 pil hitam kecil) sekali sehari. Mula ambil selepas hari terakhirperedaran haid dan berterusan selama 6 hari. Kemudian berhenti sementarasehingga selepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan mengikut cara yangsama.
Nota : Jika anda rasa badan panas (sakitkerongkong, pertumbuhan jerawat) selepas makan, anda boleh guna satu caraalternatif yang berikut:
(a) Makan separuh biji bola kuning (=25 pil hitamkecil) sekali
(b) Minum air garam waktu makan
(c) Minum lebih banyak air
Perhatian : Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafeinsemasa mengambil Herba Maharani.Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yanglain, anda juga boleh makan Herba Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan andamakan makanan kesihatan/ supplemen ini pada selang masa sekurang-kurangnya 4jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4jam.Harap maklumat di atas membantu anda.

TESTIMONI YANG BERJAYA
1) Disini amy nak kongsikan dengan pembaca semua, mungkin ramai yang tidak tahu amy adalah antara yang berjaya mendapatkan zuriat dengan gabungan pemakaian Premium Beautiful dan pengambilan Herba Maharani. Syukur Alhamdulillah, selepas 7 bulan mendirikan rumah tangga, amy dan husband dikurniakan rezeki ini. Kami berdua memang tidak pernah merancang untuk lambat mendapatkan zuriat, bahkan sentiasa berusaha untuk mendapatkannya. Alhamdulillah, cara alternatif ini berkesan. Selepas mengamalkan pemakaian premium beautiful secara konsisten semenjak awal perkahwinan dan mengambil herba maharani dalam tempoh 2-3 bulan, amy telah disahkan mengandung dan kini usia kandungan telah menjangkau 7 bulan.


2) Testimoni seterusnya adalah biz partner amy sendiri, yang pada mulanya hanya ingin memakai korset Premium Beautiful untuk mengatasi masalah ketumbuhan yang wujud pada rahimnya serta ingin menurunkan berat badan. Alhamdulillah selepas 3 bulan memakai PB secara konsisten, beliau telah berjaya menurunkan berat badan sebanyak 4-5kg dan ramai rakan-rakan beliau yang perasan dengan perubahan bentuk badan beliau. Doktor juga telah mengesahkan ketumbuhan yang beliau alami telah beransur-ansur mnegecut. Beliau kemudiannya mengambil herba maharani dalam usaha untuk mendapatkan zuriat selepas hampir 3 tahun mendirikan rumah tangga masih belum lagi dikurniakan cahaya mata. Alhamdulillah, selepas beberapa bulan menggabungkan pengambilan herba berkenaan dan pemakaian PB, beliau juga telah disahkan mengandung. 

3) Ade member 5thn kawin xdpt anak.at last dia try pakai korset Premium Beautiful beberapa bulan je dia disahkan mengandung.maybe dah rezeki dia jugak selepas berusaha bermacam2.mula2 pas pakai korset tu period dia yg x teratur jadi teratur,senggugut pun dah xde.doktor ckp senggugut ni salah satu petanda ketidaksuburan. (sumber: http://hospitalbersalin.com/f11/kelab-belum-ada-rezeki-anak-175/index6.html)

 4)


Pada yang sudah lama berusaha untuk mendapatkan cahaya mata, anda boleh mencuba kaedah rawatan alternatif ini.

Rezeki harta, anak, jodoh dan lain-lain datangnya dari Allah SWT. Namun, rezeki pastinya tidak datang bergolek tanpa usaha, doa dan tawakal.

Mungkin dengan berusaha melalui cara ini, rezeki berpihak pada kita. Insya Allah.


Untuk maklumat lanjut berkenaan produk PB & Herba Maharani

Hubungi :
Amy (Aimiey Nazmiey)
012-6488235


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...