Pages

Wednesday, December 5, 2012

Miss The Moment


Baru 2 hari my hubby gi outstation dah rasa rindu dah
Baru 2 hari jek pon, 
bukan 2 minggu or 2 bulan ke kan...

Tapi nak buat macam mana...dah rindu...
Yela..2 hari my hubby tak ada,
tak ada sape nak tolong urutkan badan..
Sejak mengandung ni, sakit kepala la, sakit badan la, sakit pinggang la...so biasa sebelum tidur dia akan tolong urut & picitkan kat tempat yang sakit.

Then tengah-tengah malam sekarang,
baby dalam perut mesti lapar...
selagi tak makan, selagi tu la rasa baby guling-guling dalam perut ni.
So malam-malam kalau lapar, my hubby akan bangun buatkan hot chocolate ke, nestum ke...

Ahhhhh......i really miss my husband.
So nak lepaskan rindu..tengokla gambar dia...
Duk belek-belek gambar dalam pendrive..
Terjumpa pulak gambar masa pre wedding we olls..

We olls ambil gambar pre wedding lagi 2-3 bulan sebelum wedding...
shoot kat 2 tempat, 
Taman Botani, Putrajaya & Taman Layang-layang, Selayang
Photoshoot by Fakhrul Aizat
Sekejap jek masa berlalu...
for the past 8 years kami berdua...
now dah nak bertiga dah!!! Alhamdulillah....

















I don't have words to describe what I feel for you. I fall deeper in your love with every passing day. Every moment I spend with you, feels like a dream. I'm madly in love with you. ^____^
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...