Pages

Saturday, July 28, 2012

Promosi Raya~Premium Beautiful

 
Syawal bakal menjelma tidak lama saja lagi dan tahun ni rasanya seperti meriah sedikit dari tahun-tahun sebelumnya kerana pada tahun ini buat kali pertamanya beberapa orang Designer Terkenal Malaysia mengambil peluang untuk mereka baju raya dengan budget yang mampu diperolehi oleh orang ramai. Antara perekanya adalah seperti Rizalman Ibrahim, Jovian Mandagie, Nurita Harith, Arma Abd Rahman dll.

Rekaan dari Jovian Mandagie


Wowww mesti tahun ni ramai yang pakai baju raya cantik-cantik dan meletop lagi-lagi dari Pereka Terkenal Tanahair. 
 Tapiiiii kalau setakat baju raya saje yang cantik, but badan kita masih mempuyai lemak-lemak yang terkeluar di bahagian perut, pinggang, peha dan pinggul, pasti penampilan kita menjadi kurang sempurna dan sudah tentu spoil mood nak melaram di Hari Raya kan??

But don't worry darlingssss!!! Hanya dengan pemakaian 1 set Premium Beautiful Corset, u olls pasti boleh tampil yakin dengan bentuk badan yang lebih menawan!!!



Sempena Hari Raya ni, i have   
Special Promotion!!!


 BUY 1 SET OF PREMIUM BEAUTIFUL CORSET


u will SAVE RM400++ 



Special Gift!!

TERHAD untuk Musim Raya ini sahaja!!!!!

~Pastikan anda tampil Yakin & Cantik di Hari Raya nanti~

Call Me Now!!
012-6488235

Thursday, July 26, 2012

Lau Kana Bainana ~ لو كان بيننا الحبيب



لو كان بيننا الحبيب
لدنا القاصي والقريب
من طيبة قبل المغيب
طالباً قرب الحبيب

في قربه النفس تطيب
تدعو الله فيجيب
أنوار طه لا تغيب
بلغنا لقاه يا مجيب

فدتك روحي يا حبيب
محمد مكرم الغريب
بقربك الروح تطيب
يا رحمة للعالمين


 Meaning:
If the beloved (s.a.w.) were among us
Those from far & near will come to him (s.a.w.)
Hoping to see the sun of goodness before it sets
Desiring to be near to Him (s.a.w.)

In this company the soul feels great

On that moment If it prays to Allah, Allah will surely answer
The light of Taha (s.a.w.) will not cease to exist

Oh Ya who answers prayer please fulfill our hope to meet him (s.a.w.)

I am willing to sacrifice my life for you
Oh beloved (s.a.w.)
Muhammad s.a.w. honor of strangers
In your company the soul feels great
Oh mercy to all the worlds (s.a.w) 


~Suka sangat lagu ni. Rasa tenang & sampai mengalir air mata bila dengar..
 

Guangzhou Trip With Green Leaders Group



More than 1 flights and the total number of bus is 5 under Hanis Haizi's group to Guangzhou!!!
  









Green Leaders Academy Malaysia

The Originally Post credit to Hanis Haizi

It was just started with a DREAM. The DREAM Turned into REALITY!! Because WE MAKE IT HAPPEN!

Alhamdullilah berkat usaha berterusan dan consistent tuntut ilmu daripada leaders hasilnya terciptalah GLG Team hari ini.

After 2 years My Mentor Hanis Haizi berkecimpung dalam business Premium Beautiful, maka tertubuhlah Green Leaders Group, ketika itu pencapaian Green Leader Group pertama kali dalam sejarah bawa 2 bas ke Hong Kong pada June 2011.

Click this entry


Dalam banyak-banyak CDM di Malaysia, our team is the YOUNGEST TEAM but yet the FASTEST TEAM untuk bawa BUS melancong.

Tak cukup pencapaian itu, seterusnya semasa pergi ke Holland we are the ONLY team yang bawa BUS!! 
Congratzz to ALL Green Leaders Group to be apart of this success!!  


Seterusnya pergi ke Vietnam hampir Satu Flight!! Lebih kurang 3 bus! Seronok tak terkata. Dan baru- baru ni balik dari Guangzhou, kami bawak lebih dari 1 flight. Dan total number of bus is 5!!


The bigger the BETTER!


Green Leaders Group lead by young generation, all ideas are fresh and unique! We like to step forward and move fast!

We are the NO. 1 ONLINE PIONEER, coz back in 2009 masa tu Premium Beautiful tidak dikenali lagi. And starting from My Mentor Hanis Haizi, the founder of Premium Beautiful *Top Agent and Green Leaders Group maka terciptalah Revolusi Premium Beautiful Online! 


Dan yang dapat tempias ialah rakan-rakan kongsi!! :) To all GLG Team we have special topic on social media marketing, how important internet in our life. Kalau kita tak step forward kita akan ketinggalan. And the best part, everybody the "workable method", including other group too! :)


The best part if you GOOGLE Premium Beautiful, boleh kata 98% adalah from Green Leaders Group!! 


Now Green Leaders has their own Academy, specially for team members, hands on training on Motivational talk, Technical part on Premium Beautiful corset, Setting Efficient, and Goal Setting And Social media marketing also part of the knowledge that we share. Especially on blogging and Facebook. Most of our team members banyak back ground IT, maka mereka juga contribute kepada semua ilmu-ilmu ini. 
 
masa ni buat POWER UP session

Gerak Gempur mengikut Zon jugak dilakukan untuk rakan-rakan kongsi yang luar dari KL untuk serap aura leader!  Thank you to all CDMs from GLG group yang sama-sama menjayakan program GLG Gerak Gempur Seminar!

Zon Selatan

Zon Pantai Timur


Be apart of our TEAM today!! 
Be in the Best Group! 

Choose Green Leaders Group & be in GLAM!!

We will guide you to Succeed! 

Aimiey Nazmiey
012 - 6488235

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...