Pages

Thursday, January 31, 2013

SM/SSM Award 2013

Hai everyone...
Lama dah tak update my blog..
Entry yang sepatutnya dah berkurun published,
tapi tak siap-siap!!!!
Biasala mood ibu mengandung ni kan, ada pasang surutnya...hahaha..alasan jek, padahal malas nak update ;p

Okay, entry kali ni nak cerita pasal SM/SSM Award yang berlangsung di Dewan PGRM, Cheras pada 20 Jan 2013.
Ini adalah SM/SSM Award kali kedua yang amy hadiri.
Tahun lepas naik pentas sorang-sorang jek,
but tahun ni dengan my business partners sekali seramai 4 orang...
Alhamdulillah kumpulan semakin berkembang ;)

Ni picture SM/SSM Award 2012. Masa tu only me dengan my mentor Hanis Haizi & my leader Ajue Rashid.

Untuk SM/SSM Award 2013, alhamdulillah dapat hadir bersama-sama business partners yang lain (Ummu Fadhilah, Najiha Halim & Norhayati). 
Ada lagi seorang business partner yang duduk jauh di Perlis tidak dapat bersama-sama dengan kami pada majlis tersebut.

Jom kita layan antara detik yang sempat dirakamkan sepanjang majlis SM/SSM Award 2013 berkenaan.
with my business partners


me bersama-sama dua insan yang banyak membantu & memberi tunjuk ajar dalam business ni. 
Thanx a lot to CDM Hanis Haizi & Ajue Rashid




 Thanx Ajue for the lovely flowers!!
 


Congrats to all my business partners yang menerima award.
Semoga kita sama-sama dapat bersatu hati untuk mengembangkan lagi business ini dan mencapai kejayaan yang diimpikan. Insyaallah.


Love,
Aimiey Nazmiey (Amy)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...