Pages

Monday, November 18, 2013

My Best Friend Wedding #Remywiwedding (Sanding)

So esoknya 3 Nov 2013, berlangsung pula majlis persandingan aton dan remy.

Pagi tu after breakfast, me & my hubby plan nak gi jalan-jalan jap kat Teluk Chempedak sebab petang tu dah nak balik KL.

Since Hani pon belum tengok laut, so saje nak bawak dea jalan-jalan tepi pantai. Malangnye si kecik tu tidur balik lepas breakfast, so we olls ke Teluk Chempedak lebih kurang pukul 10 lebih dan matahari pon dah meninggi. Makanya tak dapat la nak berjalan sangat sebab cuaca panas terik.

 Hani: Kita nak gi mana pagi ni mommy??

 Mommy: Nak gi tengok laut sayang.. 
Hani: Haaa!! laut?? Laut tu ape??

Mommy: Nanti dah sampai, mommy tunjuk la laut tu kat hani k.
Hani: Okey, mommy...

Yang kat belakang tu, yang ade air banyak tu la laut sayang.
Budak kecik ni selamba jek duk atas pasir masa panas-panas terik tu..Kalau biarkan memang duduk jela dia kat situ sambil main pasir. Next time mommy bawak lagi k..

 Jom balik..kita dah lambat nak gi wedding umi wi ngan abi mi ni..


 Hani: Papa..belikan hani pelampung ni..Nanti boleh guna time swimming ;)
 Hani: Yeayy dapat pelampung katak ni!! Thank u papa..
So we olls pon balik hotel and siap-siap untuk check out.

Now, on the way dah gi rumah pengantin.

Eh ummi wi, nape cantik sangat harini??




Sebelum pengantin bersanding, we olls pinjam la pelamin jap nak berposing..hehe


 Hani pon sempat berposing dengan abang botak ni..Anak bujang Anies Aida Muda.

Sangat cantik dan sangat sedap!!

 Gambar time berakarak & bersanding tak sempat nak snap, gambar yang ada pon blur.
So kita layan gambar kat meja beradap and time potong kek!!




 Umi Wi ngan Abi Mi cepat-cepat la buat baby k!!
So nanti hani ade kawan..hehe



A wedding wish for two special person: love is best when shared by two. You know that together you are stronger, together you are one.
Congratulations on tying the knot! Take a moment to enjoy all the special memories
that you both will remember for the rest of your lives.

Have a wonderful married life!

xoxo
:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...