Pages

Friday, November 22, 2013

WIFKL Day 3

WIFKL Day 3 adalah merupakan hari terakhir kami disini.
Alhamdulillah, pengunjung tetap ramai datang ke booth kami hingga majlis tamat.

Ramai yang nak rasa dan menikmati keenakan dan kelainan rasa Mineral Coffee. Selain itu, mereka juga ingin mengetahui khasiat garam buluh yang ada di dalam setiap produk. Manakala bagi pengunjung wanita terutama wanita Arab mereka sangat berminat dengan produk pakaian dalam Premium Beautiful.
Ramai yang berminat dengan produk yang dipamerkan. Ada antaranya membeli produk seperti Mineral Coffee dan sabun/shampoo Marine Essence bagi mencuba dan merasai sendiri khasiat produk berkenaan. Sambutan sangat menggalakkan hingga berkaton-katon habis dijual. Alhamdulillah..

Melalui pemaran seperti ini, kami sebagai wakil Glampreneur mendapat peluang untuk mempromosikan produk hebat kami kepada masyarakat luar agar dapat dimanfaatkan bersama. 

Ramai lagi yang masih belum tahu dan masih belum mencuba produk-produk yang dihasilkan yang mana produk-produk seperti ini boleh dijadikan sebagai cara alternatif untuk mengubati dan memperbaiki masalah kesihatan yang dialami. 

Kami berharap GLAM(Green Leaders Academy Malaysia) akan di beri peluang untuk menyertai WIFKL akan datang bagi mempromosi dan mengetengah produk-produk lain yang bukan sahaja untuk pasaran tempatan malahan pasaran luar negara.

WIFKL 2013 telah melabuhkan tirai pada petang 14 November 2013 dan diucapkan ribuan terima kasih kepada pengunjung-pengunjung yang telah datang ke booth kami.

 Terima kasih juga pada leader-leader glampreneur yang terlibat dalam menjayakan pameran ini. Thanx atas kerjasama, tunjuk ajar dan moment yang telah dikongsikan  selama 3 hari pameran berlangsung. Hope we can work together again. Thanx a lot kepada my leader DDM Ajue Rashid atas peluang yang diberikan untuk menyertai pameran ini dan thanx jugak sebab belanja makan kat DOME after penat bersama mengemas barang-barang pameran. ;) Untuk yang berminat untuk mengetahui tentang our products and business opportunity can contact me via

email: aimieynazmiey@yahoo.com
call:6012-6488235

Aimiey Nazmiey.
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...