Pages

Thursday, January 31, 2013

SM/SSM Award 2013

Hai everyone...
Lama dah tak update my blog..
Entry yang sepatutnya dah berkurun published,
tapi tak siap-siap!!!!
Biasala mood ibu mengandung ni kan, ada pasang surutnya...hahaha..alasan jek, padahal malas nak update ;p

Okay, entry kali ni nak cerita pasal SM/SSM Award yang berlangsung di Dewan PGRM, Cheras pada 20 Jan 2013.
Ini adalah SM/SSM Award kali kedua yang amy hadiri.
Tahun lepas naik pentas sorang-sorang jek,
but tahun ni dengan my business partners sekali seramai 4 orang...
Alhamdulillah kumpulan semakin berkembang ;)

Ni picture SM/SSM Award 2012. Masa tu only me dengan my mentor Hanis Haizi & my leader Ajue Rashid.

Untuk SM/SSM Award 2013, alhamdulillah dapat hadir bersama-sama business partners yang lain (Ummu Fadhilah, Najiha Halim & Norhayati). 
Ada lagi seorang business partner yang duduk jauh di Perlis tidak dapat bersama-sama dengan kami pada majlis tersebut.

Jom kita layan antara detik yang sempat dirakamkan sepanjang majlis SM/SSM Award 2013 berkenaan.
with my business partners


me bersama-sama dua insan yang banyak membantu & memberi tunjuk ajar dalam business ni. 
Thanx a lot to CDM Hanis Haizi & Ajue Rashid




 Thanx Ajue for the lovely flowers!!
 


Congrats to all my business partners yang menerima award.
Semoga kita sama-sama dapat bersatu hati untuk mengembangkan lagi business ini dan mencapai kejayaan yang diimpikan. Insyaallah.


Love,
Aimiey Nazmiey (Amy)

Wednesday, January 9, 2013

My Happy Moment in 2012


Tahun 2012 telah pon melabuhkan tirainya. 
Banyak sangat kenangan indah yang berlaku. 
Alhamdulillah, bersyukur sangat diberikan kesempatan oleh yang Maha Esa untuk menikmati setiap keindahan tersebut.

Antara detik indah yang berlaku sepanjang 2012.

1. I started my 2012 dengan mengambil keputusan untuk membuat business secara online marketing melalui biz Premium Beautiful di bawah Green Leaders Group & kepimpinan Hanis Haizi

For me, me nampak biz ni boleh bantu untuk generate side income instead of makan gaji because after kahwin, i realize that keperluan kewangan me & my husband perlu diperkukuhkan untuk kami sama-sama mengharungi kehidupan di kota yang segala-galanya memerlukan wang.

Eventhough tugas mencari rezeki tu adalah tanggungjawab suami, but for me susah senang dalam kehidupan berumah tangga perlu digalas bersama-sama. 

Matlamat me buat biz ni jugak sebab me nak menikmati & berikan kehidupan yang lebih untuk keluarga dan anak-anak.

2. Terima award pertama dalam biz di Majlis Anugerah SM/SSM pada Feb 2012.

 


3. After trip to USS & Kota Kinabalu lepas kahwin, then Honeymoon di Phuket with hubby ( Phuket Day 1Phuket Day2Phuket Day3).

 

4. Me & family dapat new family member. My brother getting married (Azri & Syira ). Congrats to both of them.

 

5. Trip to Jakarta-Bandung pulak dengan suami terchinta ;)

 
 

6. Buat pertama kalinya attend Majlis Diamand Nite yang grand dan penuh glam.



7. Biz trip to Guangzhou. Everything for free & all sponsored by the company. Weeeee ;)



8. Dapat anugerah yang terindah dalam hidup after 7 months berkahwin. Kenangan paling indah untuk 2012 & terindah dalam hidup. =D 
I'm so happy masa tu and memang nak sangat share berita gembira ni dengan all my friends & family members (even bukan artis pon, ttp jugak nak buat announcement untuk berita gembira ni) ;). 
For me, benda ni bukan nak bermegah-megah or nak buat pubisiti, it just a good news to share with others and harap everyone dapat doakan yang terbaik untuk me and my little angle. that's all ^___*
 
So nak share gambar baby, baby still like a small dot in my tummy, so i just dapat share My 1st Pregnancy test.

Bersyukur kehadrat Illahi atas kurniaanNYA.




9. 1st time beraya sebagai seorang isteri. Tahun 2012 lebih meriah dengan kehadiran 2 orang menantu dalam my family. ^___^

 

10. Seronok & teruja beli barang-barang untuk baby   
& buat persiapan menyambut orang baru ^__*

 


11. My lil sister dapat 5A dalam UPSR, & sebagai hadiahnya me bawak dea gi USS, Singapore



12. Congrats to my schoolmate, matrix friends, UTM friends, ex housemate, & family members yang telah melangsungkan hari bahagia (wedding & engagement day) mereka pada tahun 2012. 
Semoga u olls berbahagia selalu!!!

 

 



So ni antara happy moment yang berlaku dalam hidup me sepanjang 2012.

Hope lebih banyak detik indah yang akan berlaku untuk tahun 2013. Insyaallah ^____^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...