Pages

Monday, January 27, 2014

Family Gathering at Ilham Resort, Port Dickson

Entry yang lama tertunda, sebabnya malas nak update..hehe
So family gathering ni saja nak kumpul ramai-ramai dengan anak beranak, atok, wan, pak sedara, mak sedara, cousins dan anak2 buah.
Last our family gathering tahun 2011, kat tempat yang sama & pada bulan Disember jugak sebabnya nak celebrate birthday wan@nenek we olls.

Me & hubby bertolak lambat sikit sebabnya my hubby now keje on saturday sampai tengah hari.
After solat zohor macam tu baru we olls gerak ke PD.
Sampai pon dah petang. My parents & adik-adik yang lain dah sampai dulu so deorang sempat la jalan-jalan tepi pantai, berkayak & mandi manda.








We olls satu family booked satu apartment.. Ada 4 bilik + 4 bilik air + dry kitchen + ruang tamu =RM300++/night
Sedara mara yang lain booked lagi satu apartment. Ramai sangat tak muat nak sumbat satu apartment.

 
Malamnya we olls berkumpul ramai-ramai untuk BBQ & Birthday Celebration.



Dari kiri bawah : atok, wan, nenek(mak pakteh & makteh)
Dari kiri atas : pakteh, makngah, ayah, ibu, & makteh



Ni cucu cicit Hj Alias & Hjh Zabedah
Cucu 16 orang + cucu menantu 4 orang (tak semua ada) + Cicit 3 orang
Seronok & meriah sekali sekala dapat berkumpul ramai-ramai camni.


Ni sambutan harijadi yang ke 77 buat wan tersayang.
Semoga sentiasa dibawah lindungan rahmatnya.

Majlis diteruskan dengan masing-masing tunjuk bakat menyanyi @ karaoke.
Ada yang sedap, ada yg nyanyi macam nak terberak but we enjoy the nite sampai dekat pukul 12 mlm. (Video karok tu will update later, hehe)

So esoknya, aktiviti bebas.
We olls just having breakfast sama-sama then terjun ke swimming pool, mandi anak beranak sampai kecut..hehe





 So lepas tu, balik bilik kemas-kemas barang & check out.
 

Till we meet again di Family Day yg akan datang..

Bye!!!

Love,
Aimiey Nazmiey

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...